FUNDRAISING

CAPTACIÓ DE FONS


Coneixes totes les teves possibilitats?

Què podem fer per la teva organització:
Gestió integral de campanyes DIGITALS, F2F o MIXTES. Des de campanyes d'upgrading, captació directa o generació de leads. A més creiem que la millor manera de millorar les ratios de conversió és utilitzar sincronitzadament altres canals com a Telemarketing, Door to Door, Crowdfunding, etc.

Ètica? Sostenible?
Si els 14 anys en el sector, donant servei a gran part de les ONG referents en captació no són suficients, et podem assegurar que la nostra forma de treballar i sobretot cuidar al nostre equip de captadors, ens garanteix una captació ètica i sostenible. Amb socis de llarga duració i convençuts en ajudar a la causa. Per nosaltres és important cuidar al nostre captador, perquè serà aquest qui transmeti el missatge en nom del projecte i qui aconsegueixi els resultats que busquem.


charts

DIGITAL

La captació digital és avui en dia una de les línies que, ben treballades, generen més conversions positivament. Aprofitar qualsevol tipus de canal digital és, sens dubte, la clau per una bona base de captadors.


file

GESTIÓ DE SUBVENCIONS

El bon equilibri d'una organització funciona quan la font d'ingressos prové tant de l'àmbit públic com del privat. Per això, és fonamental poder comptar amb tot el ventall de possibilitats.


conversation

FACE TO FACE

La captació a peu de carrer segueix sent la gran font de conversions de socis. A Consolidar treballem perquè els socis que fem siguin de qualitat i que estiguin compromesos al màxim amb l'organització i la seva causa.


administrator

TELEMÀRQUETING

Quan algú decideix fer-se soci d'una ONG, se l'ha de cuidar fins a l'últim detall. Per això, és tan important treballar el telemàrqueting amb ells. Perquè coneixem els socis un a un, i sabem les seves possibilitats de col·laboració.

Preparat per a la revolució?

Escriu-nos, volem conèixer-te!