RECRUITMENT

RECRUITMENT

La teva organització necessita cobrir una posició clau?

Necessites un unicorn blanc?
Confia en el nostre flamant departament de headhunting i selecció de personal, i li posarem fil a l'agulla. No només tenim experiència en selecció pel tercer sector des del 2004, sinó que a més tenim una gran cartera de candidats i moltes ganes de donar-vos un cop de mà.

Què fem i com ho fem?
Analitzem els requisits del lloc de treball amb el client i apliquem el headhunting i la selecció 2.0: anem directament allà on són els candidats. Realitzem entrevistes de selecció per competències, enviem diverses candidatures i informes al client i per últim, realitzem les entrevistes finals in house dels candidats preseleccionats, tancant la selecció amb la incorporació del candidat. Ull! No deixem al client sol, fem seguiment i garantim la substitució del candidat en cas de no continuïtat.


human-resources

Selecció directa

Publiquem l'oferta de feina en els principals portals, utilitzant les tècniques més avançades de headhunting. Incloem un informe de cada candidatura amb una prova de personalitat. Realitzem el seguiment de les persones seleccionades i, en cas de no continuar, el substituïm sense sobrecostos.

team (2)

Outsourcing

Si vols centrar-te en el teu objectiu com a organització i alliberar-te dels serveis que no formen part de la teva activitat directa o especialització, t'oferim externalitzar-los a través nostre.

hired

RPO

Recruitment Process Outsourcing: Ideal per a clients que els hi manca el departament de reclutament. Des de Consolidar assumim els processos de selecció interns.

Com en persona, no t'ho explicarà ningú.

Escriu-nos i et contestarem en la menor brevetat possible.