Busques una feina ètica, remunerada i solidària?
La resposta és SÍ? Ets un dels nostres i encara no ho saps! Som un equip jove i molt interessant, amb un molt bon ambient de treball i, sobretot, moltes ganes. Busquem a algú com tu, per captar i/o sensibilitzar futurs socis per diferents causes solidàries, de forma totalment remunerada.

Com treballem? Quines condicions oferim?
Et podem dir, sense pèls a la llengua, que tot el nostre equip té contracte des del primer dia de feina, bon salari, beneficis socials, incentius, flexibilitat horària i conciliació familiar. A més un gran pla de formació i suport, perquè puguis tenir totes les eines per avançar.

Igual no ens coneixes, però portem aquí 14 anys, gestionant campanyes per grans ONG. Tenim experiència i sobretot hem fet molts amics pel camí. Alguns s'han quedat amb nosaltres fins ara i d'altres la seva etapa a Consolidar els hi ha servit per arribar a on s'havien proposat.

Què busquem en un nou membre de l'equip?
Només hi ha una cosa que et demanem, i és que t'impliquis moralment amb la causa que defensis, que treballis des de l'ètica i la sensibilitat que requereix donar la cara per tanta gent que s'esforça, en què els projectes solidaris compleixin el seu propòsit. Això ens dóna la satisfacció de treballar per ajudar.
Si t'animes a conèixer-nos en persona, omple el formulari que tens al final d'aquesta pàgina o truca'ns. Si tens algun dubte, contacta amb nosaltres i ho comentem.

Uneix-te al nostre equip i... fes-te CONSOLIDARI!

Algunes de les nostres ofertes actives


Comptem amb tu?


 

Trabaja con Nosotros Ahora!